NYÅR!!!

GOTT NYTT ÅR KÄRA BLOGGLÄSARE!

Jag kommer att välkomna det nya året i Norrhult tillsammans med kusinerna + lite annat folk!



Och vet ni vad? JAG ÄR SJUUUKT TAGGAD!


Nästa år ses vi

Inte lätt att skiljas åt, men vi ses i januari. Nästa år.

I will wear the red nailpolish, and I will think of you!

Dumma tåg

Tänk, att så fort det blir vinter ska alla tåg få köldslag och gå sönder. Eller vad det nu beror på att vartenda tåg är inställt. Jag menar, det blir vinter varje år, VARJE år, och ändå blir det kaos varenda gång? Hur går det ihop?

Helenus ska komma hit idag och bussen (eftersom tåget är inställt) hon ska åka med skulle gått för över en halvtimme sedan, men har fortfarande inte varit i Vimmerby och plockat upp henne. Det är sjukt!

Nej, nu ska jag sluta vara irriterad för jag är mycket glaaad egentligen! Helenus kommer faktiskt hit ikväll, förr eller senare, och det ska bli så kul. Plus att det finns så mycket annat att vara glad för just nu känner jag. Wiiiie!!!


Jag och Helenus i Kalmar för drygt ett år sedan, det var kvällen då vi gick hem från Palace och halvt om halvt gick vilse. Haha!

Designen?

Vad tycker ni people om min design? För att vara gjord av mig som inte kan ett skit om sådant är den helt okej tycker jag! Inte helt färdigställd men det kommer ;)

Nu, efter en lång dag med arbetsintervju och intensivt grupparbete, väntas det äntligen myskväll ;)

Ciao!

Intervjuuu på g!

Nu börjar jag bli nervös! Om tjugo minuter ska jag börja bege mig bortåt till stället där min arbetsintervju ska äga rum. Kommer antagligen se ut som en snögubbe när jag kommer dit, men hellre komma dit som snögubbe än att inte komma dit alls! Eller komma dit väldigt sent. Bussarna litar jag inte en sekund på.

Sitter och förbereder mig genom att prata med mig själv och svara på frågor som arbetsgivaren kan tänkas ställa. Försöker även plugga in lite grejer om företaget så jag kan lite om det ifall det skulle komma på tal. Vore pinsamt om jag inte kunde ett skit, hehe.

Oj! Nu händer det grejer! Tittade ut genom fönstret och ser just nu en polisbil som stannat utanför pizzerian här utanför. En av poliserna ser ut att snacka i telefon och den andra försvann bakom pizzerian. Hm. Undrar om pizzagubbarna haft olagliga saker för sig?

Nu måste jag dra mig. Ciaoooo!

Tired...

Gud vad jag är trött! Men är kanske inte så konstigt efter allt grupparbete som tiden gått åt till idag? Till cirka klockan sju satt vi och skrev! Det värsta var dock att när jag skulle ta bussen dit, väntade jag nästan i en halvtimme på den utan att den kom, så jag gav upp och började GÅ bort istället, vilket tar drygt en halvtimme. Kan säga att jag var ganska stelfrusen efter det.

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, för då har jag en arbetsintervju. Har sökt till en kundservice-tjänst och hoppas verkligen på det bästa! Planerar ju att sluta plugga nu till våren och jobba i stället så har sökt jobb som en idiot och detta är det första, riktiga nappet! Jag tror även att jag skulle trivas på ett arbete som detta. WISH ME LUCK PEOPLE!

Neheni. Om man skulle ta tag i sitt liv nu och hoppa in i duschen, fixa det sista inför imorgon och sedan sova. Kommer behöva gå upp extra tidigt med tanke på att jag inte tänker ta någon buss till min intervju, känns lite väl riskabelt med tanke på det som hände idag. Så det blir till att gå. Men det får gå det också ;)

God natt!

Snööökaos!



Min balkong har drabbats av lite snökaos! Tur jag inte ska sitta där så mycket i vinter.

Nu ska jag snart bege mig till bussen som ska ta mig till ett grupparbete. Känns lagom kul, men vi är så pass duktiga i vår grupp att vi nu har kommit en ganska bra bit! Vilket är skönt med tanke på att arbetet ska in senast söndag och vi förhoppningsvis blir klara redan på fredag. Helenus kommer hit då så det vore faktiskt en fördel att vara klar då, hehe.

See ya! 


RSS 2.0