Old phone

Vet ni? Just nu går jag runt med en gammal Samsung till mobiltelefon. En omodern sak, utan kamera, musik och med de klassiska polyfoniska ringsignalerna. Jag minns att de signalerna var fruktansvärt coola och moderna när jag var typ 13-14 och satt med min Nokia 3310 som hade ännu sämre signaler. Anledningen till denna gamla mobil är inte att jag har köpt den, utan den ska kompensera min riktiga mobil, i förhoppningsvis bara någon timme till. Min Sony Ericsson har krånglat ett bra tag nu och nu går det inte ens att ringa med den. Därför kände jag att det var dags för reperation. Just nu håller de på att uppdatera den i förhoppning om att det ska vara problemet; att den helt enkelt är ouppdatead. Hjälper inte det kommer den att skickas iväg och jag kommer att dras med Samsungen. Euk!

På tal om annat så har jag idag varit hos friösren! Är superduperöjd! Hårfärgen är typ densamma, har bara fyllt i utväxt och grejer. Vad gällande frisyeren så har luggen ändrats lite. Bilder kommer kanske senare! Om någon är intresserad, hehe. Ikväll är det fredagsmys med finaste som gäller och imorgon blir det stan och sneare bio på kvällen. Låter som en toppenhelg, eller hur?

Nu ska jag dra mig ner mot stan igen. Håll tummar och tår för att min mobil fungerar igen!


THE SIMS!



Det här spelet är i min ägodel! Blev mitt för endast 48 spänn på CDON tack vare en rabatt jag hade! Billigt, eller vad? Helt knasigt att jag fortfarande tycker detta är svinkul, trots att jag är 20 år och har spelat det här i kanske 10 år snart? Snacka om nöööörd!

MAAAAT

Nu är det dags att leta fram mina matlagnings-skills (om jag nu har några) och fixa maten till mig och finaste.

Denna krämiga köttfärsgratäng bjuds det på i afton: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9620709

SUPERGOTT!

Ha en bra kväll. Det ska jag! ;)

REUNION!

Imorgon är vi tre återförenade igen! Inte lika lättklädda, men minst lika glada! ;)


´'

TJOOOOHOOOO! :D

Swimtime!

Nu är det dags för simning igen. Jag känner mig veeeeerkligen duktig! ;)


YOUTUUUBE!

Några favoriter (:




Produktiva dagen!

Idag har varit en väldigt produktiv dag (i alla fall om man jämför med mina andra dagar, hehe). Det började med kursintroduktion till den nya kursen. Psykologi B! Och hur jag ska överleva den kursen tar vi en annan dag... Därefter var jag och veckohandlade på maxi och efter det var jag hemma och käkade lite lunch. Jag bestämde mig sedan för att gå bort till IKEA och Modehuset, där jag inhandlade diverse saker. Sedan gick jag hem, lagade mat, packade och drog slutligen till simhallen och simmade.

Det var tur att jag skrev i bloggen att jag tänka dra dit, annars hade det nog inte blivit av. Jag frågade mig ständigt medan jag packade "vad fan håller jag på med?", men trots min negativa inställning tog jag mig dit, dök (eller ja, klättrade ner) i bassängen och började simma. Och vet ni? Det gick bra! Trots att jag var dödslut redan efter två längder, att en 60+are ständigt simmade om mig och att snabbsimmarna stänkte vatten, gick det bra. Jag vet inte hur många längder jag simmade, men det blev en del! Fastän det var sjukt jobbigt i början så försvann det värsta och jag kunde sedan simma normalt utan att stanna och pusta ut efter varje längd. Det var som att kroppen hade glömt hur det var att simma så "mycket" i sträck (vilket inte är så konstigt, med tanke på att jag inte simmat så "intensivt" sedan jag var 11(?) och gick på simskola i Ishult), men efter att den hade vant sig, var det coolt! Jag ska testa på det några gånger till i alla fall, så får vi se hur det blir. Tre gånger i veckan blir det!

Nu är jag sjukt trött, som ni kanske förstår. Blir dock inte läggdags än då det är alldeles för tidigt för att sova, hehe. Imorgon planerar jag också att vara produktiv och storstäda lägenheten. Är jag inte duktig, så säg!

Motion!

Gissa vad jag ska göra, people?

Ledtråd:



Vattendropparna symboliserar simhallen och jag symobiliserar mig själv. Alltså: jag ska gå och simma. Träna. Motionera! Emma Thorsell ska MOTIONERA! Motion som inte innebär att shoppa på stan eller att gå en promenad för att komma till ett köpcentrum, eller vad det nu kan vara. Det är helt frivillig motion som endast har syftet att motionera. Visst är jag duktig? En impulsgrej som slog mig endast för några timmar sedan. Om jag fortsätter att gå till simhallen efter detta, återstår att se. Ingen aning om ifall detta är något för mig, men det är sådant som märks.

Jag ska informera er senare om hur det gick.


Skolarbete - done!

Idag skickade jag in mitt skolarbete som jag har kämpat med i typ en vecka nu. Jag känner mig faktiskt ganska nöjd och blir jag inte godkänd blir jag veeerkligen inte glad. Hade jag inte blivit annars heller, ifall jag inte varit nöjd så att säga, men det hade känts värre nu när man har kämpat dagarna i ända för att det ska bli bra. Jag gjorde ett arbete om trivseln på högstadiet och har intervjuat folk om detta. Mycket intressant! Var förresten allra sista arbetet för denna kurs, som varit Sociologi. På måndag börjar nästa; Psykologi B, som kommer att vara webbaserad! I och med att det är endast är sex antagna till den kursen har de tydligen valt att göra så. Känns sådär lagom nervöst inför det. Håll tummarna att det ska gå bra för mig!

Nu ska jag nog krypa till kojs. Imorgon är en bra dag. Först träffa finaste en sväng sedan dra till Sannis och umgås med henne under kvällen, där det antagligen blir att laga något gott att äta och snacka skit.

God natt, people!


SKOOOR



Tänk att man kan bli så glad för ett par skor. Men jag är ju trots allt tjej ;)

Från Ellos! (Ja, jag vågade beställa skor från nätet, och ja, de passade faktiskt perfekt!)

MITT HÅR!

Kan någon vänlig själ berätta för mig VARFÖR I HELA FRIDENS NAMN JAG KLIPPTE AV MITT HÅR FÖR?! Jag hade så långt fint (inser jag nu) hår förut... och vad gör jag med det? Jo jag (eller frisören) tar till SAXEN och klipper av det? Flera, flera centimeter. Från nästan midjelångt hår till axellångt. Vad tänkte jag med? 
 
Det var när jag såg den här bilden jag insåg mitt misstag. Visserligen en gammal bild från slutet av gymnasiet, men det var ändå typ såhär långt det var! Åh. Dumma jag!


Varför varför varför....

Teknikstrul!

Min mobil är inte riktigt som den ska. Sedan i tisdags har den hunnit radera hela min kontaktlista inte mindre än två gånger! Något säger mig att den inte gillar min umgängeskrets? Dumma den! Inte nog med det, så hänger den sig ibland, får för sig att minnet är fullt trots att det är nästintill tomt och skickar två leverensrapporter. Innebär förresten det att mina mottagare får dubbla sms? Då ber jag om ursäkt.

På tal om teknik, vet inte om jag skrivit det innan, men; jag har en ny dator! Min förra gick inte att ladda längre, vilket ledde till att batteriet till slut tog slut, hehe. Så istället har jag i ett tag dragits med den gamla datorn som familjen hade förut. En seg och knasig en! Den hatade Kalmarshems (hyresbolaget) hemsida, släckte ner skärmen ibland på grund av glappkontakt (vilket ibland var ganska underhållande, särskilt när det var grupparbete hemma hos mig och mina gruppkamrater trodde att hela datorn pajjat och allt vi skrivit försvunnit varje gång den släcktes ner) och stängdes ibland av helt oförusatt och meddelade sedan att ett allvarligt fel hade inträffat. Dessutom lät den som en motorsåg. Hur som helst, nu har jag i alla fall en ny dator. Ironiskt nog började min gamla dator idag att fungera igen... Det var ett glapp i själva uttaget där laddningskabeln ska sitta, så förmodligen har den kommit i ett fungerande läge igen. Något som måste ha skett när min icke-datorkunniga far fick för sig att försöka öppna upp datorn och se ifall han kunde fixa det, vilket han nu måste ha gjort trots att han inte ens lyckades öppna upp datorn. Det var hur som helst min kära lillebror som smsade mig idag och sa att HAN hade fixat datorn, för att den råkade fungera idag när han satte i laddningskabeln. Han meddelade även att jag sög på datorer som inte hade lyckats fixa den själv.

Inte lätt detta med teknik, eller vad säger ni? Det var antagligen bättre förr (och när det är strömlöst!) när man slapp allt sådant här. Man skulle ha varit med på den tiden! Som min pappa skulle sagt. Det säger han om allt, vare sig det handlar om medeltiden eller början på 1900-talet.

Ciao!

En liten update

Heeey people!

Läget? Här är det finemang!

Sitter just nu i mitt rum hemma i skogen och lyssnar till min kära brors hiphop-musik som dunkar ända från nedervåningen. Sista kvällen jag har det såhär nu, på ett tag! Efter att ha tillbringat drygt två veckor i skogen drar jag tillbaka till Kalmar imorgon! Längtar en hel del faktiskt. Saknar fina människor och att ha ett eget badrum. Ni ska bara veta hur jobbigt det är att vara fyra på ett badrum när man är van vid att ha ett alldeles för sig själv. Det gör att allt tar längre tid, liksom. I Kääälmar när jag exempelvis ska till skolan, tar jag bara cirka en halvtimme på mig på morgonen när jag är själv. På den halvtimmen hinner jag hälla i mig ett glas Proviva, gå på toa, klä mig, sminka mig och allt annat som man brukar göra - allt tack vare att jag har badrummet helt för mig sjäv. Det borde fixas tre badrum till här hemma.

Intressant, eller hur? Förrestem så var nyår var greeeat! Hade det mycket trevligt tillsammans med kusinerna. Det var toppengod mat som Sofie och Emmelie hade gjort, en massa roligt prat, musik och en massa fniss och skratt! Precis som det ska vara. Får se ifall det kommer upp lite bilder senare!

Nu ska jag käka någonting innan jag svälter ihjäl. Ciao!

RSS 2.0