YES!

Nu ni people händer det grejer! Igår fick jag JOBB och idag har jag fått tag på en LÄGENHET!

Jobb: Kundtjänstmedarbetare. Plus att jag ska anmäla mig till vikariepoolen i Kalmar så att jag kanske får hoppa in och jobba i skolor och förskolor. Niiice!

Lägenhet: En etta, i andra hand. Superfiiiin!!! Kontrakt skrivs på tisdag nästa vecka, samtidigt som nycklar överlämnas!

Jag tar en SUCK av lättnad. Har varit spänd hela sommaren på hur allt ska lösa sig, och nu har det äntligen gjort det. Nu kan jag verkligen njuta av helgen i Göteborg.


TAGGATAGGATAGGA!

Yo!

Just nu sitter jag och laddar inför Göteborg och LISEBERG! Imorgon drar jag till Helenus, och tidigt lördag morgon tar vi hennes gula bil och kör mot en sjukt rolig helg! Kan knappt sitta still och det pirrar i magen samtidigt som jag surfrar runt på Lisebergs hemsida och tittar på allt kul jag ska åka.

Balder. Atmosfear. Flumride. Höjdskräcken. Spin Rocket. Lisebergsbanan. Kollerado. Uppsvinget...

IIIIHHH!!!!




En förvääääntasfull Emma!



GÖTEBORG!

Nästa helg blir det två favoriter i en smäll - umgås med min favoritvän Helenus och vi ska åka till min favoritstad Göteborg!

Och förmodligen blir det även detta:


http://physics.gu.se/LISEBERG/BALDER.html

GLAD! GLAD! GLAD!

Min kära mobil

Ifall ni minns så har jag under detta halvår haft min kära mobil på lagning ett par gånger, ett fenomen som fortfarande inte har upphört.

För ett par veckor sedan lämnade jag in den för 3790e gången, med anledning av att den stängde av sig så fort jag petade på den, typ. Det dröjde ungefär två veckor innan jag fick ett sms till min lånemobil (som är en gammal Nokia, med Snake på och allt) att den var klar. Så, glad i hågen begedde jag mig ner till stan för att hämta den. Jag fick tillbaka den och lämnade in den gamla Nokian med Snake på, gick därifrån och satte i mitt simkort. Men, något var fortfarande fel. Hur jag än satte i mitt simkort stod det bara att min mobil inte kunde hitta det, och uppmanade mig om att sätta i sim-kortet som redan var i. Lite halvt frustrerad återvände jag till butiken och informerade dem om problemet. De började knappa på min mobil, och kunde komma fram till att reparatörerna som hade "fixat" min mobil, hade satt in en mjukvara för 3 (abonnemanget 3), och var därmed låst till det abonnemanget. Vilket uppenbarligen är ganska problematiskt, då jag har Tele2.

SUCK! Detta resulterade i att de ÅTER igen fick skicka iväg min mobil på reparation, samtidigt som butiksbiträdena mumlade "nej, NU blir jag irriterad här!!!!".

Jag har börjat lära mig rutinerna när en mobil skickas in på lagning, som ni kanske förstår. Det som händer är att de alltid skriver ett papper som de skickar iväg till reperatörs-snubbarna om vad som är fel, och som jag får en kopia på. Vilket också skedde denna gång, med beskrivningen:

"SKÄRPNING! NI HAR UPPDATERAT TELEFONEN MED EN 3MJUKVARA SÅ KUND KAN INTE ANVÄNDA TELEFONEN. FIXA SÅ SNABBT SOM MÖJLIGT KUND ÄR INTE GLAD!"

Lägg märket till de stora bokstäverna. Tyckte själv att jag höll masken ganska bra och försökte vara trevlig, då jag vet att det inte är butiksbiträdenda jag ska vara sur på. Men de lyckades tydligen genomskåda mig, haha. Nu ska jag snart bege mig ner till stan för att hämta ut min mobil och lämna in Nokian med Snake på som jag fått ha ett tag till.

Håller tummarna för att allt är rätt nu! Annars får jag fortsätta att ha Nokian, men Snake på!

Ett inlägg - YIPPIEKAJEJ!

Jag borde få pris för världens sämsta bloggare. Men för att vara positiv uppskattar mina få läsare inläggen mer, då de inte kommer så ofta, eller hur?

Vad händer i mitt liv? Söker jobb som en galning, har några på G och har fått lite extraarbete. Alltid något! Söker också lägenhet, vilket går mindre bra. Men det löööser sig! Tror även att jag börjar dra på mig en förkylning, skitkul! Jag som ALDRIG blir förkyld, blir det nu inom loppet av två månader. What the heell??? Brukar som mest ha det en gång om året. Knas, knas, knas.

På lördag ska jag antagligen hem till skogen och fira min farMORR som fyller år, det ser jag fram emot! Det innebär även att jag får träffa mina kära kusiner - hur kul?!?!?

Jag behöver saker att se fram emot, har jag märkt. Helgen som var nu innan spenderades med Helenus på fredagen. Vi partajade med lite alltför mycket vin, jag önskade Sean Banan på krogen och vi dansade ihjäl oss, jag bar ett par guldglittriga skor som hade lite väl smala klackar som fastnade bland kullerstenarna, haha, vilket resulterade i att mina snälla killkompis fick bära mig, haha. Helenus hade också problem med sina skor som hon lånade av mig, och gick barfota sista delen av kvällen. Vilket inte är en ovanlig situation för henne när hon partajar i Kalmar, på något vänster slutar det alltid med att hon går barfota. Ska ej gå in på mer detaljer som skedde under kvällen för alls skull - men kul hade vi! Dagen efter garvade vi ihjäl oss åt bilder som togs under kvällen. Sedan vankades det födelsedagsmiddag och andra fina vänner entrade min lägenhet, väääldigt trevligt! Alltså, jag hade en väldigt bra helg, som jag såg fram emot väldigt mycket, och när den var över var jag halvt deprimerad. För jag behöver roliga saker att se fram emot, för att inte tänka på en massa annan skit.

Som hur mycket jag saknar dig.

Därför är det bra att jag även har denna helg att se fram emot! Nu ska jag käka nattmat.

Enyoy blogginlägget!


RSS 2.0