NEW SHOES

Idag köpte jag skor. Igen. På Scorett, av alla ställen! Det är faktiskt första gången jag handlar där, på grund av att det alltid är så dyrt där. Skorna däremot är sjukt snygga! Och idag hade jag tur som faktiskt lyckades fynda där inne! De hade slutrea och reade ut skor för 99 kr!



De här finns nu i min överfyllda garderob. Skulle kostat 600 kronor egentligen, men kostade alltså nu endast 99 kr! Jag älskar dem.

Nostalgi

Ikväll är jag lite nostalgisk. Jag vet inte om det beror på att min familj var här idag och hälsade på och att jag därmed fick hemlängtan, eller om det beror på genomgång av diverse bilddagböcker som innehöll bilder från några år tillbaka. Är antagligen en blandning.

Hur som helst. Jag saknar en massa saker. Människor. Situationer. En massa. Jag tänker på gymnasietiden (som de flesta vet att jag tyckte väldigt mycket om och saknar fortfarande, hehe) och allt som fanns kring den. Jag saknar att gå upp halv sex varje morgon för att ta mig till skolan (ja, faktiskt). Trots att jag inte var särskilt pepp då, så gick det alltid över. Jag saknar att en timme senare åka till kusinerna med brorsan för att gå till bussen med dem, och skämta, skoja och bråka över vem som ska bära Murre (kissekaaatten). Jag saknar att sedan somna på bussen med Sofie och fortsätta sova hela vägen till skolan. Förutom en vaken sekund vid Vimarskolan, där man insåg att man hade ungefär fem minuters sov-time kvar, och somnade därför om. Jag saknar att sedan komma till skolan och möta Helenus och Emelie. Att börja skämta, skoja och skratta med dem, och att sedan fortsätta så hela dagen. Genom alla lektioner (särskilt engelskan, samhällen, miljöpolitken... ja, ni vet vilka som var värst), och därmed få en sjukt bra skoldag. Åh. Vad jag SAKNAR!

Misstolka mig dock inte. Jag saknar allt det där sjukt mycket, men jag älskar Kalmar också. Flyttar jag härifrån någon gång kommer jag ha svår separationsångest då också, precis som jag hade när jag slutade gymnasiet. Jag har verkligen sjukt svårt att släppa taget om saker och ting. Kan tänka tillbaka på saker och bli nostalgisk och känslosam flera gånger om. Jag vet oftast till och med om det innan jag har separerat från vissa grejer att jag nästan aldrig kommer att glömma eller sluta sakna det. Shit, vilken mes jag är! Haha.

I och med allt detta bjuder jag på några gamla bilder. Kanske fler blir nostalgiska?







Titanic 2

Visste ni people att det finns en Titanic TVÅ? Haha, inte jag heller, förrän nu: http://www.imdb.com/title/tt1640571/

Tror inte den är något vidare, men måste kanske ses i alla fall?



Trevlig kväll!

Nu är jag hemma efter en heldag hos Sannis med andra trevliga människor. Haft det mycket nice! Käkat pizza, "tittat" på melodifestivalen och snackat massa skit. Sista samtalsämnet innan jag drog var inget upplyftande direkt - då det handlade om mördare etc. Var därför ganska uppskrämd när jag skulle gå själv tilll busshållsplatsen i mörkret. Ringde till finaste och störde honom så han fick hålla mig sällskap, haha. Det kändes bättre! Och nu sitter jag här och ska snart gå och sova. Min kära familj kommer på besök en sväng imorgon. Är faktiskt på min brorsas initiativ de ska åka hit, tro det eller ej! Men det gillas. Blir antagligen att gå i affärer, då de hemma i Vimmerby inte finns något större shoppingutbud får de passa på när de kommer hit. Kommer säkert käka något gottis också!


Bilden har ingenting att göra med texten, men bjuder ändå på den! Är min älskade Rags som för några år sedan brukade sova i min väskhög, som tydligen var mycket bekväm. Jag saknar kissekatten!!!

fruuukost

Goood morgon people! Ja, jag vet, klockan är tolv på dagen, men för mig är det morgon. Sitter här och käka frukost - proviva nyponsoppa och två kokta ägg. Jag känner mig faktiskt duktig. Var inte alltför länge sedan då min frukost endast bestod av proviva, vilket nog inte är särskilt bra. Nu för tiden äter jag ägg också, eller yoghurt med musli. Jag förtjänar allt en eloge.

Gårkvällen var förövrigt trevligt. Började med Olerays och sedan blev det Harrys. Medelåldern på dessa ställen var dessvärre ovanligt hög, vilket inte var särskilt trevligt. Men kul för pensionärerna att flänga runt på dansgolvet, kan jag tänka mig!

Jag hoppas ni får en bra daaag! See ya!

Still a jerk!



Jag kommer nog alltid att vara världens tönt när det gäller honom, haha. Tänk att viss musik går INTE att tröttna på. Och just det här är så bra att hjärtat smälter typ, hoho!

Out for a beer

Om en stund ska jag dra mig mot stan för att möta upp Becca och Annie för en öl eller två (eller ja, är nog bara jag som dricker öl...), låter som en niiice fredagskväll, right? Har svår beslutsångest för vad jag ska ha på mig, men jag tror jag har bestämt mig nu till slut. Avsky dock att behöva gå ut i en stor och tjock vinterjacka. Kan det någonsin bli vår?




Dagen i övrigt har bestått av sko-shopping och jag har hittat två par nya favoritskor för 99 spänn styck! Plus rabatt gånger två på det, älska Skopunkten!

See ya people!


Nostalgi



Idag kände jag för att var lite nostaligsk, genom att använda diadem! Anledningen till att det är nostalgiskt är för att det var något jag hade i princip varje dag under ett års tid när jag var 16-17. I liiiike!

Min dumma mobil

Min mobil är verkligen HELKNAS! Gång på gång, på gång, på gång, på gång raderar den mina kontakter. Och ibland även mina sms. Kontakterna har den raderat så ofta nu att jag knappt orkar bry mig om att lägga till alla nummer igen. Känns onödigt liksom när de ändå kommer försvinna igen! Sparar endast de jag håller kontakt med dagligen. Jag hade ju den inlämnad för någon månad sedan då de gjorde någon uppdatering som skulle göra att allt fungerade igen, vilket höll i några dagar. Imorgon ska jag gå tillbaka till butiken igen och denna gång ska den fixas på riktigt, eller så ska jag ha en ny! I och med att jag inte ens haft mobilen i ett år än så har jag garantin kvar.

Usch på ofungerande teknik!

KLAR

Hemtentan är KLAR!

Nu tar jag en otroligt välförtjänad helg, där jag inte ska göra ett skit!

TJOOOHOOOOOO!


Studier = stökig lägenhet

Varje gång man har haft en vecka fylld med studier, ser lägenheten ALLTID ut som skrutt. Saker ligger utspridda, dammet förökar sig och diskhögen bara växer. Det är alltid så. Det säger att jag behöver bli klar med min skit nu så jag kan börja städa, men jag undrar just nu om jag någonsin kommer bli det. Hemtentan ser inte ljus ut. Och motivationen ligger i botten. Usch. Varför ska det vara så tråkigt att plugga för? Hur kan städandet till och med verka mer lockande? Och hur kommer det sig att jag sitter här och skriver när jag har en hemtenta att skriva? Jag förstår absolut ingenting.

Nej. Säg åt mig. Bloggar jag en gång till innan tentan är klar får ni kommentera på SKARPEN här.

...

Jag oglillar hemtentor. HÖGST mycket.

HEJ KOMPLETTERING!

Öva, öva, öva!

Jag står framför badrumsspegeln och övar inför min presentationn på intervjun imorgon. Har övat flera gånger om och har fått ont i huvudet av allt övande. Tror det framför allt beror på att jag står och ler som jag vet inte vad. Har en tendens att le som bara den så fort jag håller föredrag och presentationer, varför gör jag det? Aja, bättre det än att se arg ut!


Ungefär såhär ser jag ut. Haha, från min studentbal!

Har inte hunnit bli nervös än. Just nu är jag mest oroad för hur jag ska hitta dit, har kollat kartor och bussar så jag BORDE hitta dit. Men med mitt lokalsinne vet man aldrig. Jag får helt enkelt vara där i tid så jag hinner gå fel några gånger. Ska upp vid SJU med vilket för mig är extremt tidigt. Vanligtvis går jag upp absolut tidigast nio (vilket inte heller det alltid hör till vanligheterna), så ni kan ju tänka er. Detta innebär också att jag snart måste gå och lägga mig. Jag förstår inte själv hur jag ska kunna somna, men det får gå. Ska hoppa in i duschen, öva en eller två gånger till och därefter sova.

Tänk på mig imorgon people!


Plugg och intervjuuu!

Denna vecka är fram till helgen fullspäckad med plugg. Hemtenta, grupparbete, seminarium och en annan skoluppgift. Motivationen är lika med noll och prognosen ser inte ut att bli bättre! Åh! Jag längtar till helgen, om man säger så.

På torsdag har jag arbetsintervju. Igen. Intervjun förra veckan gick bra och jag har därför gått vidare till nästa rekryteringsprocess. Denna gång kommer man bland annat att inför andra sökande och teamledare göra en presentation på tio minuter, som ska handla om en själv, varför man har sökt arbetet, etc. Jag känner mig taggad och hoppas verkligen att det går bra! Vill gärna ha det här jobbet! People, wiiish me luck (känns som jag ofta ber er hålla tummarna, att be och önska mig lycka till, haha)!

Nehe. Man skulle kanske återvända till sina studier. Seee ya!

LIFE'S GREAT!

Jag har just nu en sådan där period i livet då allt bara går bra, när allt flyter på som det ska och varenda problem tycks lösa sig på något vis. Fick bland annat nyss reda på mitt sista arbete från sociologin, som blev godkänt! Så nu har jag klarat hela den kursen, underbart! Jag hoppas det fortsätter på detta viiis!



Life's goooooooing GREAT!

Arbetsintervju

Heeej people!

Jag är precis hemkommen från en arbetsintervju. Var nervöst men kändes ändå helt okej! Har en bra magkänsla angående detta jobb så jag hoppas går vidare till nästa steg. Håll tummarna för mig!

Nu borde jag verkligen plugga. Läsa en massa text, men hur kul är det? Och det blir inte bättre av att det är på engelska med en massa psykologiska begrepp. Motivationen kunde varit högre, om man säger så. Jag planerar i alla fall att läsa lite och sedan spela lite The Sims, det är bra mycket roligare!

Seeee yaaaaa!

TAAAAAACK!

Jag sänder er en massa, mysiga, fina, underbara kramar, som tack för att ni (uppenbarligen) bad för min skull!

Är antagligen en av de lyckligaste någonsin just nu :)


STAN



Nu drar jag ner till stan för att träffa finaste. Seg och bakis, men det får gå ändå ;)

....

I don't wanna say goodbye,
'cause something tells me this is where we end...

Jag vill att ni, käraste bloggläsare, ber för att denna situation inte ska uppstå.

Avundsjuk på min kusin!

Jag blir så fruktansvärt avundsjuk när jag läser min kusins blogg! Hon är engagerad i något projekt som kallas Mattecoach på nätet, där hon som den lärarstudent hon är, kan hjälpa ungdomar med matteläxan via nätet. Hur coolt? Jag hade också velat vara engagerad i något liknande! Dock inte mattecoach, då jag icke har några matematiska kunskaper i min hjärna. Men ändå! Hur som helst, jag hoppas det går bra för dig min käraste kusin! Du är gryyym!

Nu till något annat. Jag undrar vem det var som bestämde att städandet skulle vara tråkigt? Varför är det inte roligt att dammsuga, diska och skura golven? Ibland får jag mina inspirations-städar-ryck som jag kallar dem och får för mig att städa. Men oftast får jag tvinga mig till det. Och hur ofta jag än städar så blir det alltid stökigt så fort jag tryckt in dammsugaren i min mini-garderob igen. Det gör inte direkt att motivationen stiger. Suck! En del av familjen kommer på besök imorgon under dagen och då tänkte jag att det kanske kan vara lite fint här. Fin tanke, eller hur? Helgen i övrigt kommer att bestå av party på lördag kväll och stan med finaste på söndag. Jag får ha det som motivation till mitt städande!

Ha en bra kväll, people!


The Haircut



THIS is my new haircut! Vet inte om det syns någon särskild skillnad? Luggen är i alla fall bredare och färgen något mer annorlunda. Rött i hårbottnen och typ kopparfärgat med ljusa slingor i resten av kaluffsen.

Anyway, I LOVE IT!

Den blommiga tröjan älskar jag också!


Heeelt åt skogen

Ogilla att kursinformationen till den kursen jag läser nu är helt åt SKOGEN! Inte koll på någonting, tjoho!

Arbetsintervju nästa vecka dock. Vi håller tummarna för den, eller hur?!


RSS 2.0