New York

Jag får väl be om ursäkt för hur seg jag varit med att ladda upp bilderna från New York, hehe. Nu ska ni dock få se, och jag måste bara börja med att säga att det var en helt AMAZING resa. Har haft så sjukt kul och underbart tillsammans med min kärlek.
 
Utsikten från vårt hotellrum! Självklart en massa skyskrapor, haha. Vi bodde på 17e våning, och trots det hörde man gott och väl ljud från båda bilar och människor från gatorna, dygnet runt! Hotellet hade världens bästa läge, med bara ett par hundra meter från Times Square till exempel. Nära till nästan allt, helt enkelt!
 
Ganska snart efter att vi checkat in från hotellet drog vi till Times Square! Sjukt coolt!
 
Här kunde man träffa på Musse Pigg! Han var dock inte den enda figuren som sprang omkring och ställde sig framför folks kameror. Även Spindelmannen, Svampbob, Nalle Puh och Batman kund man stöta på.
 
 
Detta var ett "Ripley's Beleive it or Not"-museum! Här är jag bredvid världens längsta man ;)
 
Andra dagen besökte vi först en märkesoutlet där det shoppades! På kvällen sedan besökte vi en mysig restaurang där vi åt trerätter, galet gott! Det var även på den här restauranden där vi blev pojk - och flickvän på riktigt :)
 
 
Times Square är ännu coolare om kvällarna. Ljuset från alla reklamgrejer lyser så starkt, att man helt ärligt inte märker att det har blivit mörkt ute när man går där. Detta är en bild som är tagen ca 12 på natten, trots det är det en massa människor som fortfarande rör sig ute.
 
Tredje dagen besökte vi bland annat Little Italy. Här sitter vi på en restaurang och inväntar varsinn pastarätt. Kan säga att jag ALDRIG har ätit godare pasta än här. Servicen på alla restaurangen var helt galet bra. Det första man fick var en kanna med vatten och varsitt vattenglas, som de kom och fyllde på stup i kvarten. Likadant i alla butiker man var inne i. Det stod alltid någon vid dörren och sa "Hello, welcome! How are you today?".
 
Fjärde dagen såg vi Empire State Building :)
 
Och Madison Square Garden:)
 
Samma dag hann vi även med Central Park. Jag har tusen bilder härifrån, ett helt fantastiskt fint ställe! Det fanns lekparker, restauranger, baseballplaner, häst-och-vagn - åkturer, karuseller för barn, ett Zoo, flera olika uppträdanden m.m. Vi besökte parken två gånger under vår vistelse i NY men hann ändå inte med allt. Åker man till NY så är Central Park ett klart MÅSTE!. Här står mina fina och äter sjukt god glass :)
 
Jag vid en fin fontän :) och ja, tro det eller ej, jag hade platta skor under nästan hela vår vistelse där, förutom andra kvällen. Det ni!
 
Man kunde gå omkring i evigheeeter i den där parken! :)
 
 
 
Femte dagen besökte vi Ground Zero där vi gick en guidad tur. Ännu en sak att rekommendera! Här arbetade frivilliga som på något sätt berördes den 11 september, Var en mycket intressant, men också känslosam rundtur!
 
 
Frihetsgudinnan kollade vi även in samma dag! :)
 
På kvällen köpte vi pizza, den var dock LITE större än vad vi hade väntat oss, haha. Var ju nästan precis så att den gick genom och dörren till hotellrummet. Och nej, vi orkade inte äta upp allt. Haha.
 
Sjätte dagen besökte vi nöjesfältet Six Flags, som var det roligaste på hela resan. Ni ser kanske själva hur taggad jag var? Nöjesfältet bestod nästan bara av berg - odalbanor. Alla möjliga sorters! I en så låg man på magen, den ena stod man upp i, i nästan alla åkta du upp och ner i, vissa var GALET höga och alla var SJUKT roliga!!!
 
Kan ju säga såhär, Balder kan ju slänga sig i väggen! DETTA är världens roligaste berg - och dalbana!
 
Sista dagen, bara ett par timmar innan vi skulle åka till flygplatsen, hann vi med en snabb visit på American Museum of Natural History. Här hade de masso med spännande saker! Bland annat dinosarueskelett som ni ser på bilden. Tror även det var här, om jag inte är helt ut och cyklar, de spelade in "Natt på museet"!
 
Ja, detta är endast ett fåtal bilder från resan, men berättar i alla fall det mesta som vi gjorde där. Jag åker mer än gärna tillbaka dit och rekommenderar alla att åka dit! För att berätta en rolig sak kan jag säga att trafiken där är lika crazy som man tror. Folk kör sjukt fort och tar inte hänsyn till någon! När vi skulle åka hem åkte vi i en liten minubuss till flygplatsen och det var knappt så att man vågade titta när han körde. Under ett tillfälle blev han till och med förbannad på en bil bredvid, vevade därför ner rutan och utbrast "What are you doing man?!?!?!".
 
Enyoy! :)
 
 
 

RSS 2.0