Alldeles för bra

Ibland kan vissa stunder vara så pass bra, att det känns jobbigt efteråt. Speciellt om man inte vet när, eller ens om, man får uppleva det igen.

Jag saknar dig redan, igen

:)

Imorgon ses vi igen, efter ett halvår. Det känns overkligt. Men helt, helt underbart.

Jag är GLAD! <3




you broke my heart, but I hope you will heal it again...







PAAARTEJ



Nuuuu ska jag ivåg på feeest med mitt fiiiinfiiiina folk från jobbet + lite annat folk! Hoho!

I'm sorry, but I don't want to go



Så. Stört. Bra.

Kräftor och drömmar

Idag har jag varit ledig, vilket har varit grymt skönt! Har spenderat dagen med Sannis, vi käkade kräftor som legat i min frys sedan kräftskivan jag hade för ett tag sedan. GOTTIS! Jag äääälskar kräftor!

I natt hade jag världens hemskaste mardröm. Var så hemsk att när jag vaknade rann tårarna från mina kinder och min kudde var alldeles blöt. Helt galet att man faktiskt kan gråta i sömnen, och en massa andra saker också för den delen. En gång till exempel, för ganska länge sedan, drömde jag att jag var med i en vink-tävling, en tävling som för övrigt hölls i ladugården bland alla kossor hemma i skogen. Tävlingen gick ut på att man skulle orka att vinka i en timme. Och ja, jag vaknade av att jag vinkade. 

Nu ska jag dra mig till sängen, om jag orkar. Och hoppas på att jag drömmer om något mer behagligt denna gång. Kräftor, kanske?

Gooood natter!


Gammal bild från i somras. Fortfarande röööödtott här.


Ett livstecken

HEJ PEOPLE!

JA, jag lever fortfarande. Trots utan tillgång till internet i sisådär 100 år, hotfulla grannar som skickar elaka brev i brevinkastet och att jag jobbat typ 100 dagar i sträck, trots det så lever jag! Om en något trött. Hoho.

Men, varför klaga?



För man ska sjuuunga och vara glad, eller hur, Sofie? ;)

Tjolahopp.


RSS 2.0